26.6.2018

24.8.2018 

Tämän hetkinen The Joukkue:

Maiju      
Tuomas      
Kari Lauri H Petri Jussi
Heidi Piitu Marjaana Maisa
Sampsa Juha Jani Joonas
Kaisa Aino Johanna Marjut
Matias Arto Matleena Markus
Lauri K      
Veera      
Aleksandr      

Ilmoittautumisajan puitteissa saimme halukkaita 28 joka on hurja määrä, etenkin peilatessa sitä aiempiin vuosiin, jolloin olemme joutuneet lainamaan naapureilta. Ikävä puoli on se että kolme joutuu jäämään pois.1.8.2018

Elokuun aikana nimetään lähtevä joukkue ja varahenkilöt. Joukkueen taso ja viestin määrittämät osuusrajoitukset tulevat olemaan valinnan perusteet.    

 

26.6.2018

Meillekin lähes perinteeksi muodostunut kisailu Maailman parhaasta tai vähintään Etelä-Karjalan kovimmasta suunnistusseurasta on taas tuloillaan 6.10.2018.

Viestissä tarvitaan nuorista veteraaneihin ja naisista miehiin. Toivotaan siis runsasta ilmottautuneiden määrää, että saadaan kaikki paikat täytettyä omista joukoista.

Tulemme tekemään matkan yhdessä Lappeen Riennon kanssa. Omakustannus on osapuilleen 50e. Lähtö Turkuun pe iltapäivä ja paluu su iltapäivä, Bussi-laiva-bussi-suunnistus-bussi-laiva-bussi. Ilmoittautumista kaipaillaan heinäkuun aikana, koska viime vuonna emme saaneet riittävästi omia niin pitää varata aikaa ulkopuolisten rekryyn.

Ilmoittautumiset tämän linkin takaa 31.7.mennessä, huomaa liittenä oleva tietosuojaseloste, jonka lukemista ja hyväksymistä kysytään tässä linkissä: https://goo.gl/forms/Aj3gwvAT8Hl02J732

Ilmoittautuneet: 

Yhdyshenkilö: jani.kiuru@gmail.com

Kilpailukutsu: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/40643/2/Kilpailukutsu

Kilpailun website: http://www.25manna.se/fi/