Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
16.7.2018 - 17:00
Paikka Haikkaanlahti
Opastus Taipalsaarentie (408) / 19 km keskustasta
Osoite: 
Vitsaintie 1, Taipalsaari (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2017
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Hirvi Joonas
Järjestäjä: 
Kunnas Lauri

Ennakko

Ja taas mennään metsään. Tulevan maanantain tapahtumakeskus sijaitsee Haikkaanlahden urheilukentällä, joka sijaitsee aivan Savilahdentien vieressä. Paikan päälle on siis helppo tulla ja parkkipaikkoja löytyy varmasti kaikille kentältä.

Maaston monipuolisuuden ansiosta luvassa on varmasti kaikille jotain tarjolla. Savilahdentien itäisen puolen maastossa luvassa on pääosin hyvä kulkuista menoa ja suuria korkeus eroja ei ole, joten nopeaa suunnistusta on luvassa. Kaikkien ratojen ensimmäiset rastit ovat samoja, joten alkumatkasta saattaa näkyä muitakin suunnistajia. Tarkkana kuitenkin saa olla rinnerastien kanssa, sillä loivassa rinteessä saattaa helposti tulla juostua rastien ohi.

B- ja C-ratojen pysyessä pääosin Savilahdentien itäisellä puolella, viimeisiä rasteja lukuun ottamatta, niin käy A-rata vielä kääntymässä Tortonsuon alueella. Alue tarjoaakin aivan erityypistä maastoa kuin alkumatka, sillä viimeiset rastit sijaitsevat jylhässä kuusimetsässä. Rastivälit pysyvät pääosin lyhkäisinä kaikilla radoilla. Ainoastaan A-radan viimeisillä rasteilla on pidempiä rastivälejä luvassa.

Tämän kertaisten ratojen pituudet ja rastit:

A-rata: 5,9 km/ 11 rastia

B-rata: 4,2 km/ 10 rastia

C-rata: 2,3 km/ 7 rastia 

Tervetuloa Haikkanlahden suunnalle kokemaan suunnistuksen riemua.

 

Paikan koordinaatit 61.1825 / 27.9995