Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
23.7.2018 - 17:00
Paikka Louhimo
Opastus Korkea-Ahontie (14790) 18 km keskustasta
Osoite: 
Korkea-Ahontie 1197-1201, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2014
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Hirvi Joonas
Järjestäjä: 
Paukkunen Ossi

Ennakko

Louhimo haastaa jälleen!

Tällä kertaan luvassa on Louhimon itäinen maaston osa, kun pari viikkoa sitten mentiin läntisellä puolella Kirlammen kartalla. Louhimon itäpuoleinen alue on monipuolinen, paikoin upea maasto, kohtuulliset korkeuserot ja vaihtelevat rastivälit tarjoavat hyvää suunnistusta kaiken tasoisille suunnistajille.

Ratapituudet ovat keskimatkoille uskolliset pidempien ratojen osalta, lyhyimmällä radalla taas aavistuksen normaalia lyhyempi. Kaikilla radoilla luvassa on paljon rasteja ja rastivälit ovat paikoitellen jopa hyvinkin lyhyitä, joten tarkkana rastikoodien ja oikeiden rastien kiertosuuntien kanssa. Tarjolla olisi seuraavanlaisia ratoja:

A-rata 5,3km (18 rastia)
B-rata 3,4km (14 rastia)
C-rata 1,6km (8 rastia)

 

C-rata pyörii pienellä alueella aivan louhimon vieressä, mutta siitäkin huolimatta tarjolla on selkeitä rastipisteitä, polku-uria ja suunnistusta tukevia maastokohteita. Vaikka rastivälit ovat lyhkäisiä, niin suorin reitti ei välttämättä ole se nopein ratkaisu.

 

A ja B radoilla puolestaan päästään jo vähän kauemmaksikin louhimosta. Tarjolla on molemmille radoille tarkkojakin rastipisteitä, mutta pääosin kaikki rastipisteet ovat hyvin selkeitä kohteita. Molemmat radat pääsevät paikoitellen upeille maastokohdille, erityisesti Pyhäkala järven rannan lähettyvillä ollessa.  Molemmilla radoilla on luvassa ajoittain vauhdikasta maastoa ja välillä taas mennään tiheimpien metsien läpi sekä rinteissä, jolloin vauhti on vähän hitaampaa.

Tapahtumakeskuksena toimii taas tuttu Louhimon kivilouhos, joka on aivan Korkea-ahon tien varressa. Muistakaahan tälläkin kertaa, ettei kiipeillä louhimon kivikoissa eikä mennä liian lähelle jyrkänteitä.

Tervetuloa Louhimoon viettämää kesäistä päivää!

Ja muistakaa ottaa tarpeeksi juotavaa ennen ja jälkeen suorituksen, ettei kuuma keli pääse yllättämään!

Paikan koordinaatit 60.9439 / 28.0727