Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
24.9.2018 - 17:00
Paikka Lankkumäki
Opastus Vaalimaantie / 16 km keskustasta
Osoite: 
Konelantie 39, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2018
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Hirvi Joonas
Järjestäjä: 
Kivelä Juha

Ennakko

Mikäli missasit jostain syystä pari viikkoa sitten korkatun Lankkumäen maaston ja uuden kartan, niin maanantaina kannattaa suunnata kyseiselle kartalle suunnistamaan!

Maasto on siis vuonna 2016 järjestetyn Lappee-Jukolan kartta alueen naapurissa, minkä vuoksi maasto on hyvin saman tyyppinen. Luvassa on vauhdikkuutta tarjoavaa talousmetsätyyppisiä alueita ja pidemmillä radoilla myös sopivasti haasteita tuovia rinne- ja mäkialueita. Kaikin puolin luvassa on hyvää suunnistuksellista maastoa.

Lähtö on viety aavistuksen sivummalle tapahtumakeskuksesta, jotta radat pääsevät suoraan suunnistukselliseen maastoon. Pisimmillä radoilla on
hyödynnetty koko kartan alue, kun lyhyimmällä radalla kuljetaan pienemmällä alueella niukan polkuverkoston vuoksi. Ratojen suunnittelussa on pyritty
ottamaan huomioon myös syksyn pimentyvät illat, joten ratojen pituudet pysyvät maltillisina ettei vielä tällä kertaa tarvitse ryhtyä yösuunnistamaan.

Kaikilla radoilla on syytä olla erittäin huolellinen rastikoodien kanssa, sillä ratojen loppupään alueella on runsaasti rasteja maastossa.

Maanantairastien päivän erikoiset eli radat näyttävät siis tältä:
A-rata: 5,3km, 17rastia
B-rata: 3,4km, 10rastia
C-rata: 1,7km, 8rastia

Nyt olisi siis toinen mahdollisuus kokea Lankkumäen uusi kartta, joten tervetuloa maanantaina suunnistamaan syksyiseen metsään!

P.S. Jos nyt jotakin jäi harmittamaan ettei tällä kertaa pääse lampun kanssa juoksemaan, niin pari viikon päästä tällä kyseisellä kartalla suunnistetaan Kuutostien kupin osakilpailu. Nyt olisi oiva tilaisuus käydä tutustumassa maastoon näin kupin “esikisana”.

Paikan koordinaatit 60.9127 / 28.1083