Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
27.8.2018 - 17:00
Paikka Särkilampi
Opastus Mikkelintie (13) / 13 km keskustasta
Osoite: 
Huttulantie 321, Lemi (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2018
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Kiuru Veera
Järjestäjä: 
Kivistö Markku

Ennakko

Maanantairastit ovat tällä kaudella toistamiseen Särkilammen uudella kartalla, mutta tapahtumakeskus on siirretty hiukan eri paikkaan, joten ainakin osittain mennään eri maastonosissa. Maasto on pääosin hyväkulkuista ja metsätyypeiltään vaihtelevaa. Pidemmillä radoilla voi paikoitellen reitille osua hidastavaa risukkoa tai tiheikköä, mutta sen verran vähän että näihin toisinaan helpostikin kyllästyvä ratamestari piti ratasuunnittelureissuaan nautinnollisena. Suot olivat kuivia ainakin reilu viikko ennen tapahtumaa. Lehtipuiden lomassa voi aistia jo lähestyvän syksyn. 

Tapahtuman parkki on pikitien varressa, jossa on myös muuta liikennettä. Otathan tämä huomioon autoillessasi ja myös kulkiessasi tien laitaa autolta tapahtumapaikalle.

 

C-rata 1,6km ja 6 rastia. Lyhyt ja helppo. Teitä tai polkuja on hyvin apuna matkan varrella. Ei isoja mäkiä. Sopiva rata suunnistustaitojen harjoitteluun uran alussa.

B-rata 4,2km ja 11 rastia. Ei helppo eikä vaikea. Sopusuhtainen ja leppoisa. Välillä pääsee tietäkin hyödyntämään.

A-rata 5,9km ja 15 rastia. Se haastavampi, muttei mikään mahdoton. Ajatusten karatessa muualle voi virheitäkin joillekkin tulla. Välillä saattaa löytyä vähän jyrkempääkin penkkaa, muttei mitään valtavia mäkiä ole luvassa.

 

Ja ainahan valittavana on myös "oma rata". Eli ota mikä rata vain ja lyhennä oman mielen mukaan sopivaksi. 

Paikan koordinaatit 61.0874 / 27.7967