Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
28.5.2018 - 17:00
Paikka Nieminen
Opastus Toijantie / 23 km keskustasta
Osoite: 
Toijantie 254, Taipalsaari (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2014
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Hirvi Joonas
Järjestäjä: 
Paukkunen Ossi

Ennakko

Toukokuu lähestyy loppuaan, kesälomat alkavat kolkuttelemaan ovella  ja Jukolan-viestin H-hetki on enää muutaman viikon päästä. Siinä on jo paljon hyviä syitä löytää tiensä ensi viikon maanantairasteille!  Ensi viikon maanantain kuntorastit järjestetään Taipalsaaren Niemisen kylän suunnalla Kihliän maastossa.

Luvassa on edellisen viikonlopun SM-keskimatkojen mukaisesti keskimatkojen tyylistä suunnistamista pidemmillä radoilla eli lyhyitä välejä ja paljon rasteja.  Maasto on monipuolinen ja vaihteleva, toisinaan kasvillisuus on varsin rehevää mutta myös hyvän kulun ja näkyvyyden alueita löytyy. Korkeuseroja on sopivasti ja polkuja ja teitä löytyy eripuolilta karttaa. Pääosin maasto on erittäin hyvä kulkuista ja lennokkaalla askeleella pääsee myös kulkemaan erittäin lujaakin.

Ja vaikka suunnistaja välillä kulkeekin kuin hirvi metsässä,  niin tien ylityksissä käyttäydytää kuitenkin ihan ihmismäisesti eikä lähdetä pomppimaan autojen eteen kuin hirvi! Erityisesti Toijantien ylityksessä, jonka yli mennään A-radalla, niin varovaisuutta tien ylityksessä.

Tämän kertaisten ratojen pituudet ja rastit:

A-rata: 5,5 km/ 15 rastia

B-rata: 3,6 km/ 11 rastia

C-rata: 2,4 km/ 6 rastia

Tervetuloa Niemisen kylän maastoihin nauttimaan toukokuun viimeisistä maanantairasteista!

Paikan koordinaatit 61.1699 / 28.1491