Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
6.8.2018 - 17:00
Paikka Savitaipaleen jäähalli
Opastus Mikkelintie (13) / 40 km keskustasta
Osoite: 
Jonni Myyrän tie 3, Savitaipale (Opastuslinkki)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2017
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Hapola Jyri
Järjestäjä: 
Hapola Jyri

Ennakko

Nyt on vilinää Maanantarastien yhteydessä!

Savitaipaleella järjestetään #maanantairastit ja samassa yhteydessä Etelä-Karjalan Nuorten RastiCupin osakilpailu.

Rastit on levitetty tutulle Petynkankaan kartalle, joka tarjoaa hyväkulkuisuutta, suppia ja maltilliset korkeuserot. Nyt on Maanantairastien ohessa mahdollisuus nähdä maakunnan nuorten suunnistajien vauhtia. RastiCupin radat ja #maanantairastien radat ovat samalla alueella. Pyydämmekin kuntosuunnistajia huomioimaan nuoret suunnistajat, joille tämä tapahtuma on yksi RastiCupin osakilpailu ja näin ollen hieman kuntorasteja totisempi suoritus. Iloista ilmettä on varmasti kilpailusta huolimatta ilmassa.

Tervetuloa Savitaipaleelle!

Ratakuvaukset

A-rata

Adonis laittaa pöytään kattauksen, jossa päästään makustelemaan Petynkangasta kaksijakoisella radalla (5,0 km) . Ensimmäinen puolikas tarjoaa pitkiä rastivälejä, vauhdikasta etenemistä ja visaisia reitinvalintatehtäviä. Jälkimmäinen puolikas on tiukkaa rastinottoa ja kääntövälejä parhaalla supikkoalueella.

B-rata

Bemarissa on laitettu tarjolle perussuunnistusta 3,5 km verran. Rastiväleissä on pyritty huomioimaan se, että rata antaa haastetta myös taitavalle suunnistajalle, joka haluaa adonista lyhyemmän harjoituksen. Rastit sijaitsevat kuitenkin siten, että ne ovat löydettävissä selkeiden polkukohteiden avulla, jolloin vaatimattomammallakin suunnistustaidolla radan läpäisee tuskitta.

C-rata

Celsius on kiltti ja sen luoma rata on helppo ja lyhyt (2,0 km). Rastit sijaitsevat metsäautoteiden ja kuntopolkujen vieressä, joten rata sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi kuntorastikokemukseksi.

 

 

Paikan koordinaatit 61.1938 / 27.6979