Kuntosuunnistuksessa on tarjolla kolme eri rataa.

 

A-rata 10,9 km

B-rata 5,6 km

C-rata 2,3 km

 

A-rata on täsmäharjoitus Jukolaan 10,9 km 16 rastia, vaativa. B-rata on täsmäharjoitus Venloihin 5,6 km 9 rastia, keskivaikea. C-rata on täsmäharjoitus Maanantairasteille 2,3 km 6 rastia.

Karttojen myynti tapahtuu Infossa kilpailukeskuksessa. Karttamaksu on 6 euroa, laina-Emit 1 €. Anna nimesi Infoon jotta pystymme seuraamaan että kaikki kuntorasteille lähtijät ovat tulleet myös maaliin.

Kuntorastien lähtö ja maali ovat omansa ja merkitty karttaan, Rakas-rastien maaliin ei saa juosta.

Lähtö tapahtuu lasten lähdön, Lähtö 2, vierestä jonne on opastus kilpailukeskuksesta. Kuntosuunnistuksen lähdössä on 0-leimasin.

Suoritus päättyy kuntorastien maaliin jossa miehitys ja tulospalvelu. Ilmoittaudu kuntorastien maalissa jos keskeytät suorituksen. Kuntorastien karttoja myydään 11.00 – 13.30 ja maali on auki klo 15.00 asti.

Rastipisteinä käytetään sekä kuntorastien omia rasteja, jotka on määritteisiin kirjattu mara-tekstillä, että kilpailun kanssa yhteisiä rasteja. Yhteisillä rasteilla anna etuajo-oikeus kilpailijoille, sillä heidän sijoitukset ratkotaan sekunneissa.

Radoilla vaihdellaan reilusti suuntaa ja ole tarkkana, että kuljet oikeaa väliä ja leimaat rastit oikeassa järjestyksessä. 

Rastiväliaikojen tulostus Infosta.

 

Irralliset rastimääritteet:

Muutamalle ripeimmille on oikeaa kisafiilistä nostattamaan hankittu irralliset rastimääritteet 

 

Rastireitin suunnistaminen kilpailujen jälkeen.

Kilpailun jälkeen voi suunnistaa RR-radan, ei osanottomaksua. Ilmoittautuminen rastireitille lähtöön tapahtuu infossa, josta saat kartan sekä tarvittaessa laina-emitin. Rastireitin lähtöpaikka on sama kuin kilpailun lähtöpaikka, matkaa kilpailukeskuksesta lähtöön on noin 500m. Rastireitille pääsee 15 minuuttia viimeisen RR-radan lähtöajan jälkeen n. klo 12.00 ja rastireitille lähtö on mahdollista klo 13:een saakka. Radan kiertämisen jälkeen saat infosta leimaustulosteen. Huom! Rastireitillä ei saa käyttää emit-korttia, jota on käytetty päivän kilpailussa. Maaliin tullessa ilmoita leimantarkistuksessa että et ole kilpailija!