Hippo-perhesuunnistuskoulu

 

Seuraava Hippo-perhesuunnistuskoulu on alustavasti suunniteltu elokuulle 2020, tiedotamme lisää kunhan ajankohta varmistuu!

Hippo-perhesuunnistuskoulu on 7-12 –vuotiaille lapsille ja nuorille sekä lasten mukana osallistuville aikuisille tarkoitettu kolmen harjoituskerran tutustuminen suunnistukseen harrastuksena sekä Raja-Karjalan Suunnistajien nuorisotoimintaan. Hippo-perhesuunnistuskoulu on ensiaskel suunnistusharrastukseen turvallisessa ja helpossa ympäristössä. Yhteisöllisyys ja perheet ovat suunnistusharrastuksessa keskeisessä osassa. Hippo-perhesuunnistuskoulun nimen viitoittamana lapsi tutustuu suunnistukseen aikuisen tukemana ja lapselle läheisen henkilön mukanaolo on oleellinen osa tapahtumaa.

Jokainen Hippo-perhesuunnistuskoulun harjoituskerta on itsenäinen kokonaisuus ja sisältää tutustumista suunnistukseen erilaisten helppojen ja kevyiden harjoitusten kautta. Tapahtumissa ohjaajina toimivat Raja-Karjalan Suunnistajien koulutetut lasten ja nuorten ohjaajat ja aktiivisuunnistajat. Hippo-perhesuunnistuskouluun osallistuminen ei edellytä jokaiseen tapahtumaan osallistumista, mukaan voi tulla oman tilanteen mukaisesti.

Hippo-perhesuunnistuskoulun jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta seuramme lasten ja nuorten toiminnassa #rakasjunnut-ryhmässä tai Maanantairastit- kuntosuunnistustapahtumissa, joista löytyy myös aloitteleville suunnistajille sopivia ratoja.

Lisätietoja Hippo-perhesuunnistuskoulusta antaa nuorisovastaava Veera Kiuru, veera.kiuru1(at)gmail.com, 044 2842730

 

 

 

Rastikoulu ilmoittautumiset