Hippo-perhesuunnistuskoulu elokuussa 2020!

Vuoden 2020 Hippo-perhesuunnistuskoulu on ohi. Jos haluat tulla junnutoimintaan mukaan nyt niin ota yhteyttä esim sähköpostilla veera.kiuru1(at)gmail.com. Seuraava suunnistuskoulu kesällä 2021.

Hippo-perhesuunnistuskoulu on 7-12 –vuotiaille lapsille ja nuorille sekä lasten mukana osallistuville aikuisille tarkoitettu kolmen harjoituskerran tutustuminen suunnistukseen harrastuksena sekä Raja-Karjalan Suunnistajien nuorisotoimintaan. Hippo-perhesuunnistuskoulu on ensiaskel suunnistusharrastukseen turvallisessa ja helpossa ympäristössä. Yhteisöllisyys ja perheet ovat suunnistusharrastuksessa keskeisessä osassa. Hippo-perhesuunnistuskoulun nimen viitoittamana lapsi tutustuu suunnistukseen aikuisen tukemana ja lapselle läheisen henkilön mukanaolo on oleellinen osa tapahtumaa.

2020 Hippo-perhesuunnistuskoulun harjoitukset ovat maanantaisin klo 18 ja kestävät noin tunnin. 

- 17.8 Muukko, Kimintie 130
- 24.8 Livo, Mantereentie 885, Taipalsaari
- 31.8 Lappeen koulu, Järviniitunkatu 2

Hinta on 15€/lapsi. Hinta sisältää 3 harjoituskertaa Hippo-perhesuunnistuskoulussa, suunnistuskoululaisen harjoitusvihkon, ja yhden tutustumiskerran #rakasjunnut treeneissä syksyn tai talven aikana.

Jokainen Hippo-perhesuunnistuskoulun harjoituskerta sisältää tutustumista suunnistukseen erilaisten innostavien, helppojen ja kevyiden harjoitusten kautta. Tapahtumissa ohjaajina toimivat Raja-Karjalan Suunnistajien koulutetut lasten ja nuorten ohjaajat ja aktiivisuunnistajat. Harjoituksissa toimitaan koronaohjeistusten mukaisesti.

Hippo-perhesuunnistuskoulun jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta seuramme lasten ja nuorten toiminnassa #rakasjunnut-ryhmässä tai Maanantairastit- kuntosuunnistustapahtumissa, joista löytyy myös aloitteleville suunnistajille sopivia ratoja.

 

Lisätietoja Hippo-perhesuunnistuskoulusta antaa nuorisovastaava Veera Kiuru, veera.kiuru1(at)gmail.com, 044 2842730

 

Yhteistyössä 

 100 kesätyöpaikkaa - OP Etelä-Karjala

Liitto |

 

 

Rastikoulu ilmoittautumiset