Tupavuoren luolasta nousee innokas suunnistaja! Maanantairastikausi alkaa 20.4.2024 kello 11.00.

Maanantairastit 2024

Raja-Karjalan suunnistajien Maanantairastit alkavat 20.4.2024

Maanantairastikausi alkaa 20.4.2024 Savitaipaleella Europaeuksen koulun sprinttikartalla. Säästellään vielä hetki jäseniä ja mennään maltilla varsin kosteaan ja kylmään maastoon. Kaksi ensimmäistä kertaa suunnistetaan sprinttikartoilla, jonka jälkeen 6.5.2024 siirrymme maastoon suunnistamaan.  

Kaudella 2024 jatkamme tuttua ja laadukasta kuntorastiperinnettämme tutulla konseptilla. Pari uutta asiaa tulee mukaan tälle kaudelle. 

 • Maksutapoihin lisäämme mukaan MobilePayn. Raja-Karjalan suunnistajien tunnus on 51760. QR-koodin löydät tapahtumapaikalta. Valitse karttamyynti ja lisää maksettava summa. Helppoa kuin heinänteko.
 • Opiskelijoille maksut puolittuvat. Opiskelijan kertamaksu on jatkossa 4 € ja emit-kortin vuokra 1 €. Edun saat käyttöösi näyttämällä opiskelijakortin.
 • Omatoimirastit tulevat mukaan jälleen entistä paremmin valikoimaan. Nyt saat kartan käyttöösi seuramme varaston edessä olevasta postilaatikosta. Varasto löytyy osoitteesta: Teollisuuskatu 11, 53600 Lappeenranta. Maastoon jää siniset kreppinauhat rastipisteisiin. Maksu hoidetaan joko MobilePaylla tai maksamalla karttamaksun seuran tilille.
 • Otamme käyttöön reittiseurantaan suunnistajien laajasti käyttämän Livelox-palvelun. Kartat, radat ja tulokset siirtyvät Liveloxiin ja jokainen osallistuja voi halutessaan ladata oman reittinsä sinne. Perustason käyttö on palvelussa ilmaista ja lisää ominaisuuksia saa rahalla. Ohjeet palvelun käyttöön löydät: https://www.livelox.com/Documentation/Athletes

Kuntorastitapahtuma on tarkoitettu kaikille suunnistusta  harrastaville aloittelijoista kokeneisiin kunto- ja kilpasuunnistajiin. Tarjolla on vähintään kolme eri ratavaihtoehtoa:

 • A - vaativahko kunto- ja kilpasuunnistajan rata 5 - 7 km
 • B - keskipitkä helpohko kuntosuunnistajan rata n. 3.5 - 4 km
 • C - helppo ja lyhyt suunnistusta aloittelevalle suunnattu rata n. 2 km
 • Lisäksi maaston ja tapahtumapaikan mahdollistaessa pyritään tarjoamaan myös D -rata, jonka pituus on noin 1.5 - 2 km. Rata on suunnattu suunnistusharrastuksen alkuvaiheessa oleville aikuisille ja lapsille.
 • Mikäli tapahtuma järjestetään sprinttikartalla, matkat ovat lyhyemmät.

Omatomirastit tosiaan jatkuvat varsinaisen tapahtuman jälkeen. Maastoon jää rastipisteisiin siniset kreppinauhat. Mikäli haluat käyttöösi kartan omatoimirasteille, maksa se maksuohjeiden mukaisesti ja voit noutaa sen postilaatikosta osoitteesta Teollisuuskatu 11, Lappeenranta.

 

Aikuiset 8 €
Seuran jäsenet  6 €
Opiskelijat (yli 20 v) 4 €
20-vuotiaat ja nuoremmat 0 €
Emit-kortin vuokra 2 €
Emit-kortti opiskelija 1 €
Karttamuovi 0,5 €

 

Maksutapoja ovat sirullinen maksukortti, sarjalippu (70 €/10 krt ja jäsenet 60 €/10krt) tai alla luetellut liikunta- ja kulttuurimaksutavat.

HUOM! Emme ota enään vastaan käteistä. Maksaminen vain kortilla, kertalipuilla, MobilePaylla (tunnus: 51760), seuramme tilille ( FI47 5620 0920 2757 07 ) tai alla näkyvillä maksutavoilla

 • Smartum setelillä (5 € ja 4€) ja SmartumPay-mobiilimaksulla 
 • EdenredPay-sovelluksella tai Virike-setelillä
 • E-passi mobillisovelluksella
 • Eazybreak mobiilisovelluksella