Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
10.8.2020 - 17:00
Paikka Lankkumäki
Opastus Vaalimaantie (tie 387) 16km Lappeenrannasta
Osoite: 
Konelantie 39, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2018
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Kiuru Veera
Järjestäjä: 
Hautaniemi Petri

Ennakko

 

Varoitus! Saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Leppoisasti Lankkumäellä

 

Ratamestaria hymyilyttää kun pääsi tekemään ratoja Lankkumäelle, maastohan on erittäin mukava monen tunnin samoiluun. Välillä voi noukkia kourallisen mustikkaa suuhun. On hyväkulkuista ja hyvää näkyvyyttä, välillä saattaa rastitkin näkyä melko kauas, mutta löytyyhän sieltä joskus vähän kasvillisuutta näköesteeksi. Pahimpiin risukoihin kun ei itsekään halua mennä niin sellaisiin ei ole rastejakaan laitettu. Rasteja taisi radoille tulla melko runsaasti (siihen suuntaan se usein taitaa minulla mennä). Mutta saapahan suunnistaja kokea löytämisen riemun useammin! Niin ja hei, aloitustekstistä huolimatta ei ole pakko mennä leppoisasti.

Käytössä on 2 eri lähtöpaikkaa, molempiin on matkaa alkuverkan verran. A ja B lähtee kartan länsireunalta, C ja D kartan eteläreunalta. Kaikilla sama maali.

 

A-rata 5,8km 17 rastia

Kaikenlaista herkkua, pyöritään vähän joka puolella ja kaikenlaisessa maastossa. Rastivälien mitatkin vaihtelee 100 metristä kilometriin. Välillä voi pohtia onko parempi hakea reittiä missä olisi vihreää lyhyempi pätkä kuljettavana. Mitään mahdottimia ne vaalean vihreät ei kuitenkaan ole.

 

B-rata 3,7km 13 rastia

Vähän helpompia rastivälejä kuin pitkällä radalla, välillä päästään polullekin. Parhaat metsäpätkät on kuitenkin saatu mukaan reitille.

 

C-rata 1,7km 8 rastia

Kovin paljon ei polkuja lähialueilla ole, mutta C-radalla mm. kuviorajat ja aukkojen reunat johdattelevat rasteille. Välillä löytyy kuitenkin pientä polkuakin.

 

D-rata 1,1km 6 rastia

Hyvin paljon samaa kuin C-radalla mutta vähän lyhennettynä ja helpotettuna. Polkuja ei kuitenkaan ole tarjolla vaan nyt pääsee ihan maastoon kulkemaan. Vaatii toki samalla myös vähän ymmärrystä esim kuviorajoista.

Kuvateksti: 
Priimaa maastoa löytyy

 

Kuvateksti: 
Sielä olisi rasti piilossa

Kuvateksti: 
Tähän se rasti kuitenkin tulee

Paikan koordinaatit 60.9127 / 28.1083