Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
3.7.2017 - 17:00
Paikka Nieminen
Opastus Toijantie / 23 km keskustasta
Osoite: 
Toijantie 254, Taipalsaari (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2014
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Veera Kiuru

Lisätiedot

Arvontavoittaja: Juho Rautio

Ennakko

 

A-rata 5,8km, 13 rastia

B-rata 4,0km, 9 rastia

C-rata 2,0km, 5 rastia

 

Heinäkuun rastit käynnistetään Taipalsaarella, jossa nyt siis jatketaan kuntosuunnistusviikkoa vielä uuden viikon puolelle. Maasto on monipuolinen ja vaihteleva, toisinaan kasvillisuus on varsin rehevää mutta myös hyvän kulun ja näkyvyyden alueita löytyy. Korkeuseroja on sopivasti ja polkuja ja teitä löytyy eripuolilta karttaa.

Mikäli ratasi vie sinut majavien tulvitusalueen lähettyville, sitä kuivemmin jaloin selviät, mitä kauempaa kierrät. Uintia läpi ei suositella.

Helpolla C-radalla on polkuja tukena melko hyvin, mutta välillä pääsee kuitenkin nauttimaan mukavasta metsästä.

Keskivaikealla B-radalla päästään jo enemmän metsään, mutta alueen runsaista poluista saa apua rastin löytymiseen ja toisinaan rastivälillekkin.

A-rata on hiukan haastavampi, mutta kokeneille pihkaniskoillehan ei mikään ole vaikea. Radalla on monipuolista suunnistustehtävää ja se kysyy taitoa vaihtaa suunnistustekniikkaa rastivälin mukaan, kuin tämän vuoden Jukolassa konsanaan. Käyrää ja pusikkoa löytyy hiukan enemmän kuin muilla radoilla.

 

Kiellettyjä alueita tältäkin kartalta löytyy sekä tontteja että erikseen kielletyksi merkattuja alueita, kunnioitetaan näitä. Radat pyörivät myös tulotien ympärillä joten puolin ja toisin varovaisuutta ajoteillä.

 

Tämä on siis yksi kuntosuunnistusviikon osakilpailu, joka siirtyi edelliseltä viikolta.

Kuntosuunnistusviikolla neljään tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan mairea tavarapalkinto ja jokaisessa tapahtumassa arvotaan lisäksi kymmennen kerran kuntorastipaketti. Osallituminen on tärkeintä, riippumatta siitä ottaako homman hikitippa nenänpäässä tai käenkukuntaa kuunnellen.

Tervetuloa!

Paikan koordinaatit 61.1699 / 28.1491