Palautelomake

Ilmoittautuneet

Nimi Osallistun suunnistukseen Syntymävuosi Osallistun ruokailuun
Jaakon testi jaakko@example.com Testi
Petri Nurmela petri.nurmela@mhy.fi Löytyykö linkkejä uusilta sivuilta?
Karttatiimi karttatiimi@rakas.net Toivoisimme jaostoille yhtenäistä pohjaa näkyvyyden saamiseksi ja tiedon jakamiseksi. Osa jaostoista ei kuitenkaan ole kiinnostavuudeltaan esimerkiksi yläpalkkinäkyvyyden arvoinen. Voisiko siis seurainfon alle rakentaa jaostoille oman osuuden ja sieltä linkittä jo näkyvyyttä saaneet jaostotkin omiin lokeroihinsa?
ttoPxzhivstIDgUBjdc 131xGC http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Pentti Närhi p.narhi@gmail.com Onpa maanantairastien varauskalenteri piiloitettu? No eipä tartte osllistua järjestellyihin!!!!
Matti Kyöstilä matti.kyostila@gmail.com Kyseltiin tänään: Kuka seurassa hoitaa IRMA-asioita, kun ei löydy kotisivuilta. Olisiko IRMA-hoitajan yhteystiedot olla sivuilla? t. Matti
Suunnistaja Kukahan mahtoi voittaa kuntosuunnistusviikolla Maanantairasteilta sarjaliput? Tietoa ei näy missään eli mahdettiinko arpoa ollenkaan vai oltiinko vain arpovinaan ja jaettiin hyväveli-systeemillä...vähän läpinäkyvyyttä toimintaan. Toivottavasti ei ole seuran yleinen linja kaikessa toiminnassa. Luura, Joutsenon Kullervo ja Lappeen Riento ovat omansa ilmoittaneet nettisivuillaan.