Tapahtuman ajankohta ja paikka:

08.12.2019 - 08.12.2019 10:00 - 14:00
Lappeenrannan Upseerikerho

Tietoa tapahtumasta:

Seuranmestaruussuunnistus - Tulokset

Seuralla on uusi mestari! Seuranmestaruuden 2019 voitti hienolla suorituksella lähes ylivoimaiseen tyyliin Aapo Lintunen. Onnitttelut! Seuranmestaruussuunnistuksen kärkikolmikko kuvassa ja liitetiedoistoissa tulokset sekä väliajat. Tuloksissa huomioitu kisan ikätasoitus, väliajat ilman ikätasoituksia.

  1. Aapo Lintunen (H12)
  2. Tara Kortelainen (D8)
  3. Vesa Herttuainen (H70)

Seuranmestaruus-2019-Top3
Kuvateksti: 
Seuranmestaruus 2019 Top3 (Kuva: Jani Kiuru)

 

Tervetuloa seuran kauden päätöstapahtumaan Lappeenrannan Upseerikerholle. Ohjelmassa suunnistusta (sään hurjistuessa varasuunnitelmana yhteislenkki), saunaa, tossujen pesua, ruokaa, juomaa, seuraa, muistamisia.

Ja suunnistus jo perinteisesti yhdessä sarjassa, ikätasoituksin, matka 2,0 km (10 rastia). Kartta sprinttikartta 1:4000/2m, radalla nousua 64m. Metsää, polkua, nurmikkoa, kenttää ja mäkeä sisältävällä reitillä löytyy alkutalven liukkauttakin, niinpä jalkinevalinnaksi suunnistuskenkä tai muu hyvin pitävä jalkine ei ole huono. Lenkkitossu sen sijaan sitä on. Radalla on tarjolla teräviä kulmia, kipakoita käännöksiä ja reisiosuuksiakin. Sanomattakin selvää, mutta sanotaan silti - noudata sprinttisuunnistuksen sääntöjä ja katso huolellisesti, että etenet haluamallasi rastivälillä.

Suunnistamaan pääset klo 10 alkaen, ilmoittautuminen tulospalveluun, lähdöt kuntorastityyliin. Pesupaikka Upseerikerhon tiloissa. Eikä sitten nastareilla sisätiloissa! Huom. Sauna lämpenee, mutta käytössä on vain yksi sauna-/pukutila, joten rytmitetään sen käyttöä seuraavasti: naiset klo 10-11, miehet klo 11-12. Ruokailu klo 12 alkaen, jonka jälkeen kauden 2019 päätöstilaisuus.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viimeistään to 5.12. klo 15! (Mahdolliset jälki.ilmoittautumiset: Jussi Eskelinen, p. o4o 5oo8228.) Ennen ilmoittautumista lue oheinen tietosuojaseloste - ilmoittautumalla hyväksyt antamiesi tietojesi käsittelyn sen mukaisesti.

PDF icon Tss-rakas-tapahtumaan-ilmoittautumisrekisteri-tossunpesijaiset-2019.pdf

Tervetuloa!

Ilmoittautuneet

Nimi
Jussi Eskelinen
Marjut Lintunen
Aapo Lintunen
Elmo Lintunen
Venla Lintunen
Sampsa Lintunen
Veera Kiuru
Tara Kortelainen
Jani kiuru
Anni mäki-hokkonen
Saarinka mäki-hokkonen
Paula Heikkinen
Emmi Heikkinen
Essi Heikkinen
Paula Heikkinen
Pentti Närhi
Markku Kaulio
Tuula Kaulio
Eeva Korhonen
Unto Korhonen
Anu Huttunen
Jussi Huttunen
Veikko Huttunen
Iisakki Huttunen
Mirjami Laakso
Marjaana Hautaniemi
Maija Tikka
Matleena Juvonen
Ari Lantta
Petri Hautaniemi
Petri Hautaniemi
Matti Kyöstilä
Vesa Herttuainen
Minna Pelkonen
Martta Kivelä
Luukas Länsivuori
Julius Länsivuori