24.3.2021

Puheenjohtaja tässä Terve!

 

Korona se meitä kurjuuttaa, mutta se kestäkäämme. Tällä viikolla, kevät alkaa voittamaan talven selän ja kohta jo suorituspaikkamme (metsä) on avoinna.

Johtokunta ja toimihenkilömme pitivät virtuaalisen kokouksen 21.3.2021 ja tässä tiedotettavaa saldoa sieltä.

Linjoilla olivat Jani Kiuru, Jyri Tiainen, Anu Huttunen, Juha Kivelä, Veera Kiuru, Sampsa Lintunen, Arto Sopanen ja Markus Hakkarainen.

Maanantairastien kalenteri ei ole vielä täysin valmis ja siten ei julkaistavissa, koska haluamme päästä aloittamaan niin pian kuin ulkoiset olosuhteet sallivat. Suunnittelun pohjana on ollut aloittaa omatoimiperiaatteella ja tilanteen mukaan siirtyä normaaliin, kunnes rajoitukset sen sallivat. Tälle kaudelle tulemme tarjoamaan karttatulosteen, joka on lähtöpaikalla saatavissa.

Järjestämme seuraratamestarikurssin tässä kevään korvalla. Tämä on se ensimmäinen askel ratojen suunnitteluun. Koulutus on virtuaalinen ja siten osallistujien määrää ei ole rajoitettu, kaikki tervetulleita. Seuraa tiedotustamme sen osalta.

Nuorisosopimusseurojen viikoittaiset omatoimiharjoitukset pyörivät ja niihin voi muutkin osallistua.

Perherastikoulu on suunniteltu elo-syyskuulle, jos silloin olisi tilanne niin hyvä, että saisimme vapaammin kokoontua. Suunnistuskärpäsen pureman saaneiden on sitten siitä hyvä jatkaa rakasjunnujen seurassa eteenpäin.

Rakas-rastien (22.5.2021) maasto on talvehtinut hyvin, ilman hakkuita ja lumituhoja, voimme siis edetä syksyn suunnitelmien pohjalta.  

Lähikansallisten ja kompassi-kilpailun johtajana toimii Markus Hakkarainen.

Kevätleiriä ei pystytä järjestämään.

Leimausleirin majoitusvaraukset on ajankohtaisia, ilmoittautumiset Sampsalle.

Saimaan Rastiviikko tulee tänäkin vuonna ja suunnitteluaikaa on ainakin enemmän kuin viime vuonna niin oletamme sen näkyvän kaikessa.

 

Seuraavia organisaation hienosäätöjä:

MOBO-ratojen ylläpidosta ja kehittämisestä on Matti Kyöstilä ottanut vastuun.

Ratamestari-asioista on Veera ottanut vastuun.

Kartoitukseen liittyvissä asioissa kontaktit Janille. Jani ja Arto yhdessä vie näitä asioita eteenpäin.

 

24.3.2021 osa johtokunnasta istuu iltakoulun merkeissä suunnittelemassa tulevia kilpailuitamme.

 

Seuraava kokouksemme on 18.4.2021.

 

Aurinkoista kevättä

Jani