25.10.2018

Raja-Karjalan Suunnistajat on avannut uuden mobiilisuunnistus- eli MOBO-rataa kaikkien suunnistuksen ystävien käytettäväksi. Uusi rata valmistui Lemin Kuukanniemeen. Radan aloituspiste sijaitsee Kuukanniemen koulun välittömässä läheisyydessä, osoittessa Juvolantie 404, Kuukanniemi. Kartalle on sijoitettu yhteensä 15 rastia.

MOBO mahdollistaa suunnistuksen myös ilman perinteistä paperikarttaa, koska MOBO-suunnistuksessa kartta ja myös kompassi löytyvät kännykästäsi. Lue lisää mobiilisunnistuksesta ja ilmaiseksi älypuhelimeesi (Android, iPhone, Windows Phone) ladattavasta MOBO sovelluksesta osoitteesta mobo.suunnistus.fi . Löydät helpot ohjeet myös jokaisen MOBO-radan aloituspisteestä.

MOBO-radat sopivat hyvin vaikkapa suunnistusharrastuksen aloittamiseen ja suunnistuksen kokeiluun, sillä voit etsiä maastossa haluamasi määrän rasteja vapaassa järjestyksessä, omaan tahtiin ja juuri silloin kuin sinulle sopii. Eikä tämä huvi edes maksa mitään. Koe onnistumisen elämyksiä luonnossa ja kokeile rohkeasti uutta tapaa suunnistaa!

Raja-Karjalan Suunnistajien MOBO-radat:
Lappeenranta Rakuunamäki
Lemi Kuukanniemi
Savitaipale Petynkangas
Taipalsaari Röytty
Taipalsaari Saimaanharju

MOBO-radat on toteutettu osana Kartta vie luontoon - tai Liikkuva koulu - hankkeita.

Lähde MOBOlla syksyiseen maastoon!