9.11.2020

Seuranmestari 2020 - Aapo Lintunen! Aapo alisti jo toisena vuotena peräkkäin ja uusi mestaruuden. Onnittelut! Kaikki tulokset oheisessa liitetiedostossa.

**

Seuranmestaruussuunnistus, tuo kauden kovin ja kivin suunnistus, järjestetään sunnuntaina 22.11. klo 10 alkaen Asinsaaren leirikeskuksen alueella (osoite: Asinsaari 29, 53850 Taipalsaari). Suunnistus on tuttuun tapaan ikätasoituksellinen. Ohjelmassa on yksi, kaikille sama rata, ratapituus koronavuoden kunniaksi 2020 metriä ja tällä kertaa maastosuunnistusta 1:2000 mittakaavaisella kartalla. Ikätasoituksia käyttäen kuka vain voi olla nopein!

Ilmoittaudu mukaan seuran myClubissa https://rakas.myclub.fi/flow/events/2595547 (Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa, ota yhteyttä seuran sihteeriin rakas.sihteeri@gmail.com.)

Suunnistuksen jälkeen samassa paikassa järjestetään (koronavirustilanne huomioiden) seuran kauden päättäjäistilaisuus Tossunpesijäiset. Lisätietoa erikoisjärjestelyistä tapahtumakutsussa myClubissa. Ohjelmassa on joka tapauksessa ainakin seura-asujen sovitusta, vuosimuistamisia ja vuoden seurajäsenen eli Rastipukin/Rastipukittaren valinta!