Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
10.7.2017 - 17:00
Paikka Sudensalmi
Opastus Vehkataipaleentie (4081) 10 km keskustasta
Osoite: 
Salmenrannantie 21, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2016
Kartan tekijä: 
Kaulio Markku

Toimihenkilöt

Ratamestari Johanna TörmänenMarkku Kaulio
Järjestäjä: 
Markku Kaulio

Lisätiedot

Sudensalmen Maanantairastit suunnistetaan 2015 tehdyllä kartalla, jota on päivitetty muuttuneiden maastokohteiden osalta. Kartan mittakaava on 1:7500.

Ratamestareina ovat Johanna Törmänen ja Markku Kaulio. Tulospalvelun hoitaa Tuomas Kaulio.

Alue on hakkuuaukeiden pirstaloima ja tästä syystä on jouduttu käyttämään runsas määrä rasteja suunnistajien ohjailuun. Kartalla on peltoalueita, joita ei ole merkitty pisteillä. Maanomistaja on antanut luvan pelttojen ylittämiseen. Maastossa on myös hakkuualueita, joihin on istutettu taimia. Ne ei ole kiellettyjä aluita, mutta ylittäessä niitä noudata varovaisuutta ja säästä taimia.

Kilpailukeskuksen ympärillä on punaisella viivoitettu alue. Maanomistaja on kieltänyt siinä suunnistamisen ja sitä on noudatettava.

Alueen maasto on osittain vanhaa metsää, osittain nuorempaa metsää, jossa on peitteisyyttä ja osittain pusikkoa. Vihreällä viivoitetut alueet ovat osittain erittäin vaikeakulkuisia. Ratamestari on pyrkinyt löytämään kulkukelpoiset vaihtoehdot rastien välille.

A-rata on 6.3 km. Rata on ristirata ja rastipisteet on osittain melko vaikeita.

B-rata 3.1 km.Muutama rastiväli on melko haastava.

C-rata 1.7 km. Rata kulkee pääosin vanhassa metsässä ja on kulkukelpoisuudeltaan melko hyvä. Muutamat rastipisteet ovat normaalia haastavampia.

Paikan koordinaatit 61.1110 / 28.2441