Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
12.9.2016 - 17:00
Paikka Pohjonen
Opastus Ylämaantie (3864) / 19 km keskustasta
(Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2015

Toimihenkilöt

Ratamestari Jussi Eskelinen

Ennakko

Maanantairastit 12.9.2016 tarjoillaan Pohjosen kylässä, Myllylän kartalla. Ei suuria korkeuseroja, paljon mukavaa maastopohjaa (no, on siellä vähän talousmetsärisuakin paikoin), sopivan mittaiset radat, hyvä sää luvassa - kaikki hyviä syitä startata matkaan!

Lyhyt C-rata (1,7km/7rastia) tukeutuu polkuihin, mutta matkalle tulee myös muutama lyhyt rastiväli 'pois poluilta', joten tarkkuutta tarvitaan. Keskipitkä B-rata (3,8km/10m rastia) tarjoaa vaihtelevuutta ja rytminvaihtoa - vauhdikasta etenemistä poluilla saattaa seurata kiperä suunnistustehtävä. A-rata (5,6km/10 rastia) sisältää sekä keskimatkan että pitkän matkan piirteitä - pitkiä rastivälejä, mutta heti perään tiukkaa säksätystä, joten rytminvaihtokyky on myös tässä arvossaan. Maasto on pääosin nopeakulkuinen, joten ahnaasti etenevällä voi ns. loikka jäädä helposti päälle.

Kartalla on violetilla pystyviivoituksella merkittyjä kiellettyjä alueita sekä kaksi kielletyksi reitiksi merkittyä tien pätkää - noudatathan näitä merkintöjä. Kaikki radat ylittävät Pohjosentien, jota pitkin tulee myös illan liikenne tapahtumakeskukseen, joten ole varovainen tien ylityksissä ja autoilija - huomioi tietä ylittävät suunnistajat!

Ja hyväksi lopuksi... Mikäli maanantain välipala sattuisi jäämään väliin, löytyy maastosta edelleen runsaasti mustikoita ja myös puolukkasato alkaa olla parhaimmillaan.

Tervetuloa Maanantairasteille Pohjoseen!

Paikan koordinaatit 60.9876 / 27.9846