Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
15.8.2016 - 17:00
Paikka Vilkjärvi
Opastus Ylämaantie (3864) / 19 km keskustasta
(Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2016

Lisätiedot

Mukana myös; Laaturastit, yhteislähtö, teemana nuorten jukolan viestiharjoitus, vaaditaan ennakkoilmoittautumista, runsas osanotto olisi hyvä

 

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet

http://www.joutsenonkullervo.fi/suunnistus/kuutostienkuppi/2016/Laaturas...

Laaturastit on osallistujien vähäisyyden vuoksi peruttu. Laaturasteille ilmoittautuneille suositellaan Maanantairasteja.

Ennakko

Tällä kertaa tarjoamme Maanantairasteilla Vilkjärven pohjoisosan. Täällä on korkeuserot varsin maltilliset ja siten kartta on 2,5 m käyrävälillä. Kartta on valmistunut tänä kesänä ja pitää siis jetsulleen paikkaansa.

A-rata 6,3 km 8 rastia

Tällä radalla on lähestytty old school meininkiä, jossa rastivälit on pitkiä ja niissä reipas eteneminen näkyy tuloslistalla hyvänä. Kerran radat menevät ristiin ja reikäkortti aikaan tässä olisi ollut ruotsinsuomalainen bluffin paikka. 

B-rata 4,7 km 7 rastia

Tällä radalla on melko samat sanat kuin a:lla, mutta kulkukelpoisuuteen on pyritty saamaan kartan parhaat palat, toki edellyttää suunnitelmassa pysymistä

C-rata 1,7 km 7 rastia

Kulkeako suoraan vain vaihtohtoisia kiertoja pitkin, siinäpä pulma

Kaikki radat ylittävät tien ennen maalia, muista siis katsoa vasemmalle, oikealle ja vielä kerran vaikka oikealle, kiihdytä ja ota levänneenä menetetty aika korkojen kera takaisin.

Viljeltyjä peltoja on kartalla, niillä ei ole tietenkään soveliasta liikkua, eihän ne nopeimmalla reitillä edes olekaan. 

Parkkitilaa on hyvin ja muutenkaan ei hyviä syitä, eikä syitä, ole jättää tälläkään kertaa tulematta.

Tervetuloa

Paikan koordinaatit 60.9633 / 27.9976