Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
1.6.2020 - 00:00 - 7.6.2020 - 23:00
Paikka Saparlampi
Opastus Toijantie 556, Taipalsaari
Osoite: 
Tarhosen monttu, Taipalsaari (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2019
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Kivelä Juha
Järjestäjä: 
Kivelä Juha

Ennakko

Saparlammelta aloitetaan maanantaina!

Saparlammen maasto on tuttua ja turvallista Taipalsaarelaista kangasmaastoa. Eli nautittavan hyväkulkuista ja mukavaa suunnistusmaastoa.Tässä maastossa on mukava ottaa suunnistuksen ensimmäisiä askeleita tai sitten ulkoiluttaa kokeneempaa tossua vauhdikkaammin. 

Kuten olemme ilmoittaneet, omatoimirastit ovat meidän seuramme toimintamalli tässä vaiheessa. Ohjeet maksamiseen ja karttojen tilaamiseen löydät etusivun tiedotteesta. Helppoa kuin heinänteko, maastoon pääset silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Perille kartan eteläreunaan löydät helposti. Osoitteesta Toijantie 556 lähtee hiekkatie kohti pohjoista ja se päättyy soramonttuun. Soramonttu on kartan eteläreunassa. 

Paikoitus on omatoimirasteilla on yksi tärkeä osallistujien vastuulla oleva asia. Jokaisessa tapahtumassa on ajoneuvot pysäköitävä siten, että pysäköinti ei tuki tieuria eikä vahingoita maastoa. Yksityisalueille (esim. pihoille) pysäköinti on kielletty. 

Tässä tapahtumassa pysäköinti on soramontun ulkopuolella, koska montun omistaja on rajannut varsinaisen monttualueen pois käytöstämme. Pysäköi siis ajoneuvosi montun ulkopuolelle siten, että et tuki tieuria. Tilaa löytyy varmasti kaikille. 

Ratoja on esimmäisellä viikolla tarjolla viisi kappaletta:

A: 5,8 km ja 15 rastia

B: 4,9 km ja 15 rastia

B-lyhyt: 3,2 km ja 12 rastia

C: 2,2 km ja 9 rastia

D: 1,5 km ja 6 rastia

Jokaiselle siis löytyy varmasti sopiva matka ja rata. 

Tervetuloa rasteille koko viikon ajaksi!

 

Paikan koordinaatit 61.164507 / 28.195479