Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
18.7.2016 - 17:00
Paikka Tupavuorenkorpi
Opastus Ylämaantie (3864) / 17 km keskustasta
(Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2015

Toimihenkilöt

Ratamestari Arto Sopanen

Ennakko

Tupavuorenkorvessa sipsutellen
 
Muutama viikko sitten suunnistimme Tupavuorella. Nyt sipsutellaan naapurikartalla Tupavuorenkorvessa. Maastona tätä voi luonnehtia yhtenä miellyttävimmistä kuntoilijan iltarastimaastona mitä näiltä kulmilta löytyy! Jos epäilet, voiko keskellä kesää välttyä pitkältä heinältä ja saniaisilta, niin tule Tupavuorenkorpeen ja totea: Kyllä voi! Pääset sipsuttelemaan sileillä kankailla ja avokallioilla. Ei ryteikköjä. Jonkun verran suota, mutta polkuja ja teitäkin löytyy ainakin C-, ja D-radoilla
 
Ajo-opastuksista: Perinteisesti tälle suunnalle on ajettu Ylämaantien (3864) kautta. Niin tälläkin kertaa, mutta opastus kääntää autoilijat Ylämaantiellä 6-tieltä päin tullessa lähempää oikealle kohti Törölää. Ole siis tarkkana, sillä eka pummi vaanii jo auton ratissa!
 
Paikoitus on jälleen tien varressa. Radat menevät tien kahta puolen, joten noudata varovaisuutta tietä ylittäessä ja autoillessa.
 
Radat ovat maaston ja matkojen puolesta keveitä ja helpohkoja. Vaikka kartta on osin samalta alueelta kuin Tupavuori, niin radat kiertävät kokonaan eri kulmalla kuin muutama viikko sitten.
 
A-rata: 5,3 km ja 14 rastia: Vauhdikas ja helpohko. Jos olet sijoituksissa kakkosella alempana kuin loppuajoissa, olet ehkä keskimääräistä parempi suunnistustaidoiltasi. Jos olet kakkosella ylempänä sijoituksissa kuin lopussa, nopeutesi on kunnossa mutta kestävyys tai suunnistustaidot voivat olla kehityskohteesi! :)
 
B-rata: 3,6 km ja 11 rastia: Rastipisteet kartalta katsottuna jopa haasteellisia, mutta hyvä näkyväisyys auttaapaljon. Oikein mukava maasto suunnistella!
 
C-rata: 2,1 km ja 7 rastia: Helpohko rata, jonka kaksi viimeistä rastia ovat vaikeampia, mutta eivät mahdottomia. Hyvä kulkea maastossa, polkuja ja teitäkin on.
 
D-rata: 1,4 km ja 5 rastia: Helppo rata, suurin osa matkasta on tietä tai polkua.

Paikan koordinaatit 60.98662 / 27.94724