Tapahtuman tiedot

Aika: 
2.10.2021 - 10:00 - 8.10.2021 - 17:00
Paikka Luhtalampi
Opastus Merenlahdentie / 8 km keskustasta
Osoite: 
Järviniitunkatu, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 7 500 Kartan vuosi: 2017
Kartan tekijä: 
Klemola Saul

Toimihenkilöt

Ratamestari Hirvi Joonas
Järjestäjä: 
Kuusio Mikko

Ennakko

Viimeistä viedään tämän vuoden kuntorastikauden osalta, joten jos vielä on jotain hampaankolossa tämän vuoden rasteilta, niin nyt on oikea aika lähteä vielä kerran kokemaan kuntosuunnistuksen tunnelmaa.

Lauantaina otetaan suunnaksi Lappeen koulu, ja tarkemmin vielä Luhtalammen maasto. Paikoitus on koululla, josta on lähtöpaikalle n.1km. Lähtöpaikalle mennessä ylitetään mm.Merenlahdentie, joten muistetaan kunnioittaa liikennesääntöjä, myös suunnistuksen aikana. Kartoille varattu postilaatikko löytyy ratojen lähtöpaikalle menevän tien varresta läheltä lähtöpaikkaa.

Kaikilla radoilla alkumatka tarjoaa polkurikasta ja pääosin hyväkulkuista maastoa, joten rastit tulee hyvinkin nopeasti vastaan. A-radan kiertäessä kunniakierrosta Luhtalammen molemmin puolin, niin lyhyemmät radat taas koukkaavat lammen eteläpuolelta suoraviivaisemmin takaisin Lappeen koulun suuntaan. Luhtalammen länsipuoleisessa maastossa on jonkin verran hakkuujätettä, joka paikoitellen hidastaa kulkua. Näkyvyys on pääosin koko kartalla hyvää. Hyvän kelin sattuessa Luhtalammen ympäristö tarjoaa komeaa maastoa ja maisemaa.

Ja tällaisia ratoja olisi tarjolla:

A-rata: 5,8 km ja 17 rastia

B-rata: 3,9 km ja 12 rastia

C-rata: 2,4 km ja 6 rastia

Kartan saat itsellesi tilaamalla se postilaatikkoon tai sähköpostiisi lomakkeen kautta: https://forms.gle/17B6nFVhvwcYXfLp7.

Tervetuloa Luhtalammelle päättämään kuntorastikausi omatoimirastien muodossa!

Paikan koordinaatit 61.051412 / 28.065918