Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
21.5.2018 - 17:00
Paikka Haikkaanlahti
Opastus Taipalsaarentie (408) / 19 km keskustasta
Osoite: 
Vitsaintie 1, Taipalsaari (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2017
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Sopanen Arto
Järjestäjä: 
Juvonen Marja

Ennakko

Haikkaanlahti palasi viime vuonna seuran iltarastimaastoksi usean vuoden tauon jälkeen. Kartassa on vielä viime vuoden jäljiltä uutta aluetta suunnistettavaksi, joten vaikka olisitkin viime vuonna tällä kartalla suunnistanut, niin välttämättä et juuri näillä alueilla. Kartan länsiosassa pyörähti viime vuonna vain A-radat. Nyt sinne on laadittu myös B- ja C-rata. 

Ratavaihtoehtoja on tulevana maanantaina tarjolla runsaasti:

A-rata: Vaihteleva 5,5 km, jossa paljon rasteja pitkiä reitinvalintavälejä unohtamatta. Reitillä on myös ratamestarin erikoinen, nimittäin hapokas juostava 350 metrin Tortonsuon ylitys. Reaaliaikainen tulospalvelumme paljastaa koruttomasti talven peruskuntokauden hedelmät tällä pikataipaleella!

B-rata: 4 km runsain rastein. Rata kiertää tosiaan toisella kartan osalla kuin viime vuoden B-radat, joten uusia maastoelämyksiä tiedossa!

C-rata: 2 km. Polkuja löytyy, mutta rastit on otettava tarkasti! Jos rasti ei meinaa löytyä, niin lähin polku löytyy kävyn heiton päästä.

D-rata: 1,5 km. Lyhennetty versio C-radasta. Sopii erityisesti pienimmille pihkaniskoille.

Speciaali kompassitreeni 2 km. Jos haluat testata suunnassa kulkua kompassin avulla, niin nyt siihen on mahdollisuus. Löydä tiheikössä piileskelevä kivirasti kolmesta suunnasta kompassin avulla!

Ja lopuksi muistutus kaikille suunnistajille säännöistä: Kartassa on merkitty yksi taimikkoalue kielletyksi alueeksi. Liikutaan metsässä niin, että meistä ei aiheudu vahinkoa tässäkään tapahtumassa ja saamme jatkossakin nauttia parhaista paikallisista maastoista yhteistyössä maanomistajien kanssa. 

Paikan koordinaatit 61.1825 / 27.9995