Tulokset ja analyysit

Tapahtuman tiedot

Aika: 
22.5.2017 - 17:00
Paikka Ruoholampi
Opastus Merenlahdentie / 8 km keskustasta
Osoite: 
Järviniitunkatu, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2014
Kartan tekijä: 
Herttuainen Vesa

Toimihenkilöt

Ratamestari Juha Kivelä
Järjestäjä: 
Arto Sopanen

Ennakko

Tanssit Iitiän lavan maisemissa on tanssittu! Tunnelma viime Maanantairasteilla oli hyytävän kylmästä säästä huolimatta hieno ja oli mahtavaa nähdä suuri joukko suunnistuksen ystäviä paikan päällä.

Maanantairastit saavat jatkoa 22.5.2017 Ruoholammen alueella, joka on säästynyt tänä keväänä suuremmilta metsänhakkuilta. Kartan erityispiirteenä on viime vuonna ensimmäistä kertaa juostu SalpalinjaTrail Run -reitti, joka näkyy jokaisella radalla enemmän tai vähemmän. Radoilta avautuu myös hienot maisemat Tenhamoinlahdelle ja Kähönsalmelle. Kevennä rantakallioilla hieman menoa ja nautiskele mahtavista rantakallioista ja järvimaisemasta. 

Ratavaihtoehtoja on tarjolla neljä kappaletta ja vaihtoehtoja löytyy aina rastinälkäisistä aloittelijoihin. D-rata on tällä kertaa myös mukana tarjonnassa ja se on erittäin helppokulkuinen soveltuen hyvin myös pienille lapsille. 

A-rata: 5.3 km ja 13 rastia

B-rata: 3.7 km ja 8 rastia

C-rata: 2.4 km ja 5 rastia

D-rata: 1.6 km ja 4 rastia

Radat kulkevat osittain asutuksen läheisyydessä ja meidän tulee muistaa kunnioittaa pihapiirien rauhaa. A-rata ylittää Merenlahdentien ja ylitysten yhteydessä on noudatettava varovaisuutta. Liikenne on tiellä varsin vilkasta. 

Tervetuloa!

Paikan koordinaatit 61.0514 / 28.0655