Tapahtuman tiedot

Aika: 
24.5.2021 - 17:00 - 29.5.2021 - 17:00
Paikka Pottikylä
Opastus Vaalimaantie (387) / 18 km keskustasta
Osoite: 
Korkea-ahon tie 1275 (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2021
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Kiuru Jani
Järjestäjä: 
Mouhu Reijo

Ennakko

Pottikylä 24.5 ja vko21

 

Maanantairastien omatoimikaravaani pysähtyy vai pitäisikö sanoa viipyy Lappeenrannan eteläpuolelle, kansalliset suunnistuskilpailut Rakas-rastit suunnistettiin 22.5 samassa paikassa. 

Mitä edellä mainittu tarkoittaa maanantairasteille. Maasto on valikoitu hyvien joukosta ja täällä ei ole suunnistettu, saakohan näin sanoa, mies muistiin. Karttammehan on ratojen osuudelta aina päivitetty, mutta nyt se on viimeisen päälle myös ratojen ulkopuolellakin, olit sitten kuinka kaukana optimaalisesta reitistä, toivoattavasti kuitenkin kartalla. 

Suunnistaessa pitäisi aina etsiä sitä kohdetta esim kumparetta, kiveä.., kohteelle saavuttaessa sitten näet rastilipun. Tällä tavoin ei ole merkitystä onko rastilippu millä korkeudella. Kuntosuunnistuksissa on ollut tapana käyttää hieman näkyvämpää lipun sijoittelua. Kilpailuissa ja siten myös tällä kertaa ne on hieman lähempää vasta nähtävissä. Mikäli koet tämän haasteeksi kannattaa varata normaalia hieman lyhyempi rata, tokihan radan voi aina jättää keskenkin, jos oma mieli sen vain sallii. Rasteja on metsässä paljon ja siten niitä ei ole tarvinnut säästellä radoillakaan.  

D-rata 1,5 km 6 rastia

C-rata 2,2 km 10 rastia

B-rata 3,5 km 15 rastia

A-rata 5,6 km 20 rastia

Nyt voit vapauttaa sisäisen Minna Kaupin/Olli Ojanahon ja mennä kisamoodissa tai ihan vaan nauttia oikeasta metsästä ja keräillä korvasieniä. 

Maksa osallistumisesi ohjeiden (https://www.rakas.net/harrastesuunnistus) mukaan seuran tilille tai käytössä olevalla tyhy-maksutavalla. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella: https://forms.gle/EWEcFEyr7iApEnHR8

Kartan löydät postilaatikosta tai halutessasi omasta sähköpostista. 

Pysäköinti tapahtuu tapahtumapaikalla olevalla pellolla. Pelto on varmasti pehmeä, joten aja harkiten ja varovasti. Pellon vasen reuna (sisään ajosta katsottuna) on kuivinta aluetta. 

Tervetuloa! 

Paikan koordinaatit 60.9325 / 28.0613