Tapahtuman tiedot

Aika: 
26.4.2021 - 17:00 - 1.5.2021 - 17:00
Paikka FK-rata
Opastus Hiekkastentie 151, Lappeenranta
Osoite: 
Hiekkastentie 151, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2020
Kartan tekijä: 
Kyöstilä Matti

Toimihenkilöt

Ratamestari Kivelä Juha
Järjestäjä: 
Kaulio Markku

Lisätiedot

Omatoimi

Ennakko

No niin!

Päästään sitten maaston puolelle. #maanantairastit jatkuvat toistaiseksi omatoimirasteina ja tällä kertaa menemme Muukonkankaalle FK-radan kartalle. Vuonna 2020 tehty kartta on päivitetty tällä viikolla pienten metsätöiden jälkeen ja kangas on priimakunnossa suunnistusta varten.

Kartalta löytyy tavaraa joka lähtöön. On pöytätasaista kangasta, jossa pärjää ratamailerin askeleella ja samalla pääsee testaamaan onko kompassin neula säilynyt pohjoissuunnassa talven yli. Löytyy jonkun ilkeämielisen tähän tasaiseen kankaaseen rääpimiä syviä uurteita, jotka haastavat tuon ratamailerin kiivaimman kulun. Toisessa päässä karttaa on sitten ihan oikeita kalliomäkiä, joissa jäkälä rapisee tossun alla. Tälle pohjalle muodostuu tulevan viikon kattaus.

Ja kattauksena on;

  • A-rata, 6,0 km ja 15 rastia. Kaikkea mitä kartalta löytyy, kangasta, uurteita ja kalliota. Alussa kompassi kohdalleen ja lopussa alueen kalliot haltuun.
  • B-rata, 4,7 km ja 11 rastia. Aloitetaan kallioiden kierrolla ja päätetään teknisempään rastinottoon kangasmaastossa.
  • C-rata, 2,9 km ja 8 rastia. Rata tarjoaa reitinvalintoihin selkeiden tukevien kohteiden tai urien kautta kulkevia vaihtoehtoja tai sitten suoraan suunnalla kulkevia ratkaisuja.
  • D-rata, 2,2 km ja 7 rastia. Polkuihin ja selkeisiin maastonkohtiin tukeutuva rata. Erinomainen vaihtoehto suunnistuksen aloitteluun.

Maksut ja maksutavat sekä omatoimirastien ohjeet löytyvät harrastesuunnistuksen etusivulta.

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella: https://forms.gle/NATJ6muDN4KRw2ik7

Kartat löytyvät postilaatikosta, joka on navigaattoriosoitteessa. Postilaatikko ei ole ihan tieuran vieressä, mutta tapahtumapaikalla olevat opasteet (keltainen Salomon-nauha) kyllä ohjaavat postilaatikon luokse. Alueella ei ole pysäköintialuetta. Pysäköi autosi tien laitaan tai muuhun sopivaan kohtaan. Älä tuki tieuria.

Tervetuloa rasteille!

 

Paikan koordinaatit 61.084341 / 28.396964