Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
27.7.2020 - 17:00
Paikka Peltola
Opastus Ylämaantie (3864) / 19 km keskustasta
(Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2017
Kartan tekijä: 
Herttuainen Vesa

Toimihenkilöt

Ratamestari Eskelinen Jussi
Järjestäjä: 
Mouhu Reijo

Ennakko

 

Matkalle Pohjoseen

Pohjosen kylän maastot kutsuvat! Tämän kerran neljä rataa tarjoavat hyvin vaihtelevia suunnistustehtäviä Peltolan kartalla. Tapahtumakeskus nousee useista Maanantairastit-kerroista tutuksi tulleeseen paikkaan, Pohjosen maatilan pihapiiriin. Olemme vieraina ehkäpä seutukunnan suunnistusystävällisimmillä maanomistajilla, joille jälleen kerran iso kiitos koko kuntosuunnistavan Etelä-Karjalan puolesta! Tällä kertaa emme perusta tulospalvelua sisätiloihin, vaan ”normaaliin” tapaan vihreän Maanantairastit-katoksen alle lähdön ja maalin läheisyyteen. Pysäköinti on tapahtumakeskuksen läheisyydessä. Noudatathan opasteita ja liikenteenohjausta.

Ratakattaus:

A-rata (6,3 km/12 rastia): Vaihtelevia suunnistustehtäviä totta tosiaan. Napakkaa rastinottoa, hieman korkeuskäyrääkin ja pisteenä i:n päälle on radalle laadittu myös yksi erikoistehtävä. Onkohan tässä kyseessä jopa koko kuntosuunnistuskauden 2020 pisin rastiväli!?

B-rata (3,8 km/11 rastia): Radan keskisektorille on laadittu muutamia pidempiä rastivälejä, muutoin tarjolla on hereillä pysymistä kaipaavaa rastinottoa ja useampia suunnanvaihtoja. Korkeuserot ovat hyvinkin maltilliset, joten B-radalla tossu liikkunee nopeaan!

C-rata (2,7 km/12 rastia): Paljon rasteja, paljon suunnanvaihtoja, joten C-rata on erinomainen mahdollisuus harjoitella suunnistustekniikkaa helposti ja turvallisesti. Maltilliset korkeuserot. Ja kuten aina, jos suunnistustehtävät tuntuvat liian helpoilta, ratkaiset moisen ongelman yksinkertaisesti lisäämällä vauhtia.

D-rata (1,6 km/9 rastia): Tutusti tiet, polut, urat ja selkeät kuviorajat selkeyttävät matkantekoa. Mutta lyhyillä rastiväleillä löytyy suunnistustehtävääkin. Myöskään D-radalla ei suuria mäkiä tarvitse kiivetä.

 

Tervetuloa Pohjoseen!

Paikan koordinaatit 60.9864 / 27.9625