Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
29.4.2019 - 17:00
Paikka Konstu
Opastus Taipalsaarentie (408) / 12 km keskustasta
Osoite: 
Konstunkaari, 54951 Taipalsaari (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 7 500 Kartan vuosi: 2017
Kartan tekijä: 
Herttuainen Vesa

Toimihenkilöt

Ratamestari Kivelä Juha
Järjestäjä: 
Kivelä Juha

Ennakko

Savu nousee piipusta ja kausi on valmina alkamaan!

Odotimme kunnolla lumien sulamista ja sulivathan ne vihdoin ja viimein. Sukset kesäteloille ja nastarit jalkaan! Kausi aloitetaan Konstun kartalla kauniissa Saimaan rantamaisemissa. Tarjolla on vaihtelevaa maastoa hiekkarannasta kalliokumpareisiin ja pururadasta suppien pohjalle. Saattaa matkalla nastat pikitietäkin raapaista. 

Tapahtumapaikka on vaihtunut tutusta Saimaanharjun koulun pihapiiristä tien toiselle puolelle. Se on tällä kertaa jääkiekkokaukalon paikoitusalueella. 

Ratoja on tarjolla seuraavasti:

A-rata: 4,5 km ja 14 rastia

B-rata: 3,5 km ja 13 rastia

C-rata: 2,4 km ja 10 rastia

D-rata: 1,8 km ja 6 rastia

Lisäksi matkaan on varattu viikonlopun junnuleiriltä muutama viivasuunnistuskartta, joten halukkaat pääsevät testaamaan myös sitä. 

Tarjolla on siis jokaiselle jotain. Esimerkiksi D-rata sopii mainiosti suunnistusta aloitteleville ja nuorimmille suunnistajan aluille. 

Kuntorastien hinta nousi hieman tälle kaudelle. Kertamaksu on nyt 7 euroa (jäsenet 5 euroa) ja 10 kerran sarjalipun saat 60 eurolla (jäsenet 50 euroa). Alle 20-vuotiaat osallistuvat ilmaiseksi. Emit-kortin vuokra on 2 euroa. 

Tulospalvelussa olemme siirtyneet kuntosuunnistajia yhdistävän Rastilippu-palvelun matkaan. Tapahtumamme ja tulokset löydät jatkossa osoitteesta: www.rastilippu.fi

Tervetuloa Maanantairasteille!

Paikan koordinaatit 61.1339 / 28.0908