Tulokset ja analyysit

Tapahtuman tiedot

Aika: 
29.5.2023 - 17:00
Paikka Kanalampi
Osoite: 
Korkea-ahon tie 1334, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Kartan nimi: Pottikylä Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2021
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Kivelä Juha
Järjestäjä: 
Kivelä Juha

Ennakko

Maanantairasteja jatketaan Korkea-ahon tien varressa. Tällä kertaa olemme Kanalammen suunnalla ja siellä Pottikylän kartalla. Tämä kartta oli käytössä vuonna 2021 Rakas-rasteilla ja on nyt päivitetty ajan tasalle. Päivityksiä on ollut mukava tehdä, koska suurin osa muutoksista on koskenyt pystyvihreän poistoa kartalta. Ja tämähän vain kertoo kulkukelpoisuuden paranemisesta.

Pottikylän maasto jakautuu kahteen erilaiseen maastotyyppiin. Osa kartasta on loivapiirteisempää ja hyväkulkuista maastoa. Toinen osa lähellä Vainikkalan rataa on taas huomattavasti jyrkkäpiirteisempää ja tarkempia maaston muotoja sisältävää. Pidemmät radat sisältävät osia molemmista maastonosista ja tämä tuo mielenkiintoa suunnistukseen. Lyhyemmät radat kiertävät maaston loivapiirteisemmässä osassa ja ne sopivat mainiosti suunnistusta aloitteleville ja nuorimmille suunnistajille.

 

Tarjolla on neljä eri rataa:

- A-rata; 5,6 km ja 14 rastia.

- B-rata; 3,7 km ja 12 rastia

- C-rata; 2,2 km ja 7 rastia

- D-rata; 1,4 km ja 5 rastia

Paikoitus on tällä kertaa tien varressa. Noudata paikan päällä annettuja paikoitusohjeita ja pysäköi autosi niin, että tie pysyy vapaana muulle liikenteelle.

Tervetuloa Maanantairasteille!

Paikan koordinaatit 60.928042 / 28.058706