Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
5.6.2017 - 17:00
Paikka Nuppola
Opastus Mikkelintie (13) / 16 km keskustasta
Osoite: 
Mikkelintie 475, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2016
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Matleena Juvonen
Järjestäjä: 
Matleena Juvonen

Ennakko

Maanantaina 5.6. suunnistetaan taas Nuppolassa!

Parin viikon takaisten rastien jälkeen maasto on osin jo monelle tutuhko ja se teettikin ratamestarille haastetta ratojen suunnittelussa. Maasto on polkurikasta ja mitään taikoja ratamestari ei ole haastavimmille radoille siksi pystynyt tekemään. Polkujen ansioista helpoimmilla radoilla hieman vähemmän suunnistanut uskaltaa varmasti D tai C rataa kiertää hyvillä mielin. Tarjolla myös Jukolaa varten harjoitteleville tai muuten vain pidempää rataa kaipaaville A-pitkä.

Polkujen lisäksi karttaa rikkoo tiheiköt ja huonokulkuisemmat maaston osat, pääosin kuitenkin radat kulkevat hienossa Etelä-Karjalaisessa metsässä ja vauhtia radoilla pystyy pitämään hyvin. Pisimmät radat kulkevat lähellä lammen rantaa ja, jos aikaa on, niin kannattaa siinä vaiheessa siirtää hetkeksi katse kartasta maisemiin.

HUOMIOI, että parkkipaikalta suunnistusmaastoon joudut kulkemaan 13-tien (Mikkelintie) yli. Tien ylitys tehdään molempiin suuntiin mennessä vain merkitysta paikasta (seuraa kreppejä!). Vältä tiellä turhaa liikkumista, Mikkelintie on hyvin vilkasliikenteinen.

 

Ratapituudet:

D-rata 1,5 km

C-rata 2,2 km

B-rata 4,0 km

A-rata 5,8 km

A-pitkä 7,4 km

 

Tavataan Nuppolassa!

Paikan koordinaatit 61.0578 / 27.9989