Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
5.8.2019 - 17:00
Paikka Ollikaisenkangas
Opastus Ylämaantie (3864) / 19 km keskustasta
Osoite: 
Pohjosentie 172, Lappeenranta (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2018
Kartan tekijä: 
Herttuainen Vesa

Toimihenkilöt

Ratamestari Eskelinen Jussi
Järjestäjä: 
Raskila Ari

Ennakko

 

Kankaalle!

Maanantairastit kirmataan tänä maanantaina Ollikaisenkankaan kartalla Pohjosen kylässä. Pohjosen seutuhan on kuntosuunnistukseen mitä mainiointa aluetta. Isoja mäkikapuamisia ei ole tarjolla ja ratasuunnittelussa voidaan niin halutessa reititellä mukavassa maastopohjassa. Ja miksipä niin ei tehtäisi. Pysäköinti on tällä kertaa osin tienvarsipaikoituksena, joten noudatathan järjestäjien opasteita saapumisessa ja huolehdithan huolella, että pysäköity autosi ei tuki tietä!

Tälläkin kertaa C-rata (1,7km/8 rastia) seurailee tutusti tie- ja polku-uria sekä kuviorajoja. Radan hyvä valikoima erilaisia rastimäritteitä antaa nyt hienon mahdollisuuden opiskella ja kehittää tätä suunnistuksen yksityiskohtaa! B-radalla (3,5km/8 rastia) nautiskellaan. Ja isosti. Hyvää pohjaa, hyvä näkyvyys, ei jyrkkiä ylämäkiä - jos olet kesän rasteilla tavoitellut sitä maagista 10min/km alitusta, niin nyt se tapahtuu. Nopsajalat painelevat tällä radalla suorastaan huimaa kyytiä. A-rata (5,5km/12 rastia) mahdollistaa keskimatkatyyppisyydestään huolimatta pari reitinvalintaakin. Valtaosin helpohkoissa, nopeissa, mutta hyväpohjaisissa maastoissa painellaan tässäkin.

Nautiskelun oheen vielä perinteiset muistutukset:

*Jos kartalla on talo/rakennuksia ympärillään tonttia oliivinvihreällä merkittynä, niin sinne emme mene.

*Jos pelto on merkitty kielletyksi alueeksi, niin pellolle emme mene. Ei edes pellon reunaan. Metsässä on hyvin tilaa kulkea.

Tervetuloa nauttimaan Pohjoseen!

 

Paikan koordinaatit 60.991368 / 27.988096